Trading

De specialist in verpakkingen en bindmaterialen

Als specialist in verpakkingen en bindmaterialen, zijn wij de grootste importeur en leverancier in Europa. Ons assortiment bestaat uit maar liefst ruim 6.000 artikelen met onder andere elastiek, touw, netten, dozen, wikkelfolie en gripsealzakken.

Onze uitdaging gaat verder dan uw vraag beantwoorden. Wij denken mee, zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen bijdragen aan uw doel. Dit gaat verder dan ons al ruime standaardassortiment. Voor ieder vraagstuk bestaat een antwoord.

Door onze grote kennis en ervaring op het gebied van import, kunnen wij op maat leveren. Private label bedrukking op uw verpakking, een bijzondere maat, of een afwijkend materiaal, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Sinds 2020 lid van Gildepak

Als lid kunnen wij, door gezamenlijke inkoopvoordelen, u een scherp geprijsd assortiment in verpakkingen en facilitaire artikelen aanbieden. 

Het lidmaatschap van Gildepak levert niet alleen goede inkoopcondities. Er is ook de mogelijkheid om kennis te delen met de overige leden. Zo zijn we altijd op de hoogte van nieuwe producten, alternatieve leveranciers, etcetera.

Meer informatie

Wilt u advies over de beste verpakking van uw product, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Assortiment

Waar kunnen we u mee helpen?

We horen het graag