E-fulfilment

Logistiek proces voor webshops

Het logistiek proces voor webshops is specialistisch werk. U als ondernemer heeft daar vaak niet de tijd en de juiste kennis voor. E-fulfilment (het logistiek proces voor webshops) bestaat uit inslag, opslag, orderpicking, verpakken, verzenden en het verwerken van retouren. Het goed en snel verwerken van online orders vergt ervaring, de juiste middelen en know-how. De Wild Group is in staat het volledige proces uit handen te nemen. Zo kunt u zich bezig houden met uw core business.

Wij gaan zorgvuldig om met de inslag, de opslag, het verpakken en bezorgen van uw producten. Bij de inslag van de producten controleren wij of deze voldoen aan de specificaties en of de aangemelde aantallen overeenkomen. Na deze check worden uw producten opgeslagen in ons magazijn en verwerkt in het fulfilment systeem. Via uw online klantportaal heeft u 24/7 zicht op uw voorraad.

Voor een zo efficiƫnt mogelijk proces kunnen we uw webshop koppelen aan ons WMS (Warehouse Management Systeem). Zo hoeft u niets te doen om orders aan ons door te geven. Zodra uw product online wordt besteld, gaan onze medewerkers aan de slag om de order verzendklaar te maken.

Wij verpakken uw bestellingen zorgvuldig. Door het gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en milieuvriendelijk opvulmateriaal zorgen wij ervoor dat de bestelling onbeschadigd bij uw klant aankomt.

Zodra de bestelling is ingepakt informeren wij uw klant met gepersonaliseerde e-mails over de bezorging van de order. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde pakbon en/of factuur, samples en flyers bij uw bestelling toe te voegen.

Wanneer uw klant besluit het product terug te sturen, kost dat extra tijd. Het afhandelen van retourzendingen nemen wij u graag uit handen. Bij binnenkomst van de retourzending, controleren wij de goederen. Wij registreren hoeveel en welke producten zijn retour gezonden. In uw online klantportaal kunt u de retouren inzien en afhandelen.

Meer informatie

Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen met onze e-fulfilment oplossingen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar kunnen we u mee helpen?

We horen het graag